Penne pasta med rejer & squash

Fremgangsmåde

  • Hak persille, skær squash i tern og hak løg fint.
     
  • Pil og rens rejerne. Svits løg og skalotteløg i olivenolie til de bløde og klare, tilsæt squash. Varmt vand tilsættes og det hele koger i 6-7 min. inden rejerne tilføjes. Kog i yderligere 2-3 min. og tilsæt safran (som forinden har ligget i blød i 3 spk varmt vand), salt, peber og lad det koge 3 min. mere.
     
  • I mellemtiden koges pasta (al dente). Hæld vandet fra pastaen og bland det sammen med rejesaucen. Drys med persille før servering.
     

Ingredienser

  • 350 g pasta
  • 300 g squash
  • 1 alm. løg
  • 1 skalotteløg
  • 1 knivspids safran
  • 4 spk Ekstra Jomfru Olivenolie Dild
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 250 g friske rejer
  • Salt & peber