Linguine pasta med cremet sauce af sorte oliven

Fremgangsmåde

  • Mælk og fløde bringes i kog i en gryde. Så snart det koger tilsættes parmesanosten. Sku ned for varmen og reducer cremen mens resten af retten tilberedes. Cremen smages til med salt og peber.
     
  • Kog pastaen i letsaltet vand.
     
  • Kom oliventapenade og soltørrede tomater i en gryde sammen med olivenolie. Tilsæt ostecremen og bland det hele med pastaen så snart den er kogt.  Sautér det hurtigt i en gryde. Fjern det fra varmen og tilsæt brødkrummer, for at give smag og konsistens.

Ingredienser

  • 350 g linguine pasta
  • 100 g sort oliventapenade
  • 1 spsk soltørrede tomat tapenade eller fint hakkede soltørrede tomater
  • 200 ml mælk
  • 300 ml fløde
  • 100 g frisk revet parmesan ost
  • 4 spsk brødkrummer
  • Salt & peber
  • 2 spsk Monini Classico extra jomfru olivenolie