Vores historie!

Moninis historie starter i 1920’erne med 1. generation Monini, og passionen for ekstra jomfru olivenolie er blevet ført videre fra generation til generation. Virksomheden drives nu af 3. generation Monini.

- 1920 -

Zefferino Monini etablerer et handelsselskab inden for fødevarer i Spoleto, Italien. 

- 1930 -

Zefferino Monini olivenolie blev lanceret. Som et resultat af tidligere erfaringer i handelsselskabet, var Zefferino overbevist om, at den bedste strategi var, at fokusere på ekstra jomfru olivenolie. Dette viste sig hurtigt at blive en succes, og salget spredte sig til naboregionerne Lazio, Marche og Romagna.

- 1945 -

Under krigen blev produktionen afbrudt, da olivenolie var rationeret. I 1945, takket være liberaliseringen af fødevarer, blev produktionen atter startet med fornyet energi. Hans sønner Carlo, Nello, Giuseppe og Paolo blev nu en del af forretningen. 

- 1960 -

Første reklame. Salget af Moninis produkter var i konstant vækst. Monini var med ved de første former for reklamekommunikation. Dette blev gjort for at øge kendskabet til produktet. 

- 1964 -

Nyt hovedkvarter blev etableret for at opgradere de vigtige teknologiske-, kvalitative- og servicestandarder. 

- 1973 -

De første former for branding og positionering begyndte at udvikle sig i oliebranchen.  Intet bedre end "Una Spremuta di Olive" opsummerer Moninis engagement og filosofi, som har drevet Monini siden starten. 

- 1991 -

Ledelsen af selskabet overtages af grundlæggerens børnebørn Zefferino Monini og hans søster Maria Flora Monini, der har arbejdet i virksomheden i flere år.